top of page

Food Pantry Group

Public·1 member

Partizani Tirana Vllaznia 2022 6 nëntor 2023 HD live

20 orë më parë — DREJTPËRDREJTË)) Egnatia Kukësi drejtpërdrejt falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6. 2022 00:00 Durrës KF ...

Kukësi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 5 23 orë më parë — )) Partizani Tirana Kastrioti. (SHIKO ONLINE<<<<) Vllaznia Bylis Ballsh drejtpërdrejt 1 pri [[hd live!!! ]] Egnatia Vllaznia transmetim i ... Dritan Mehmeti #PërjetMeTyPartizan🔴 1 03/05/2022 FK KUKËSI-FK PARTIZANI 🗓️SEZONI 2021 – 2022 | JAVA 32 ▶️FK KUKËSI 1 – 2 FK PARTIZANI ⚽Shënues: Zhunior 26′, 40′ 📝Formacioni: A. Marku, Rrapaj, Zhunior, Mala, Cara, Skuka U aktivizuan: Maguette, Sota, Murataj Trainer. Dritan Mehmeti #PërjetMeTyPartizan🔴 29/04/2022 FK PARTIZANI – FC DINAMO 🗓️SEZONI 2021 – 2022 | JAVA 31 ▶️FK PARTIZANI 3 – 1 FC DINAMO ⚽Shënues: Zhunior 26′, Cara 30′, 90+2′ 📝Formacioni: A. (transmetim) Vllaznia Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 7 t 6 tet 2023 — ditë më parë — Dinamo Tirana Partizani Tirana transmetim i d Egnatia Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022-Elbasani-Bylis 0- Vllaznia vs Partizani Tirana Live Score & Result | 7 Oct 2022 7 tet 2022 — Vllaznia vs Partizani Tirana soccer livescore 2022/10/07 for Kategoria Superiore. Vllaznia Shkodër vs Partizani Tirana in Albanian League 7 pri 2023 — Details of match between Vllaznia Shkodër and Partizani Tirana in Albanian League 2022/23 which was played in 2023-04-07. Dritan Mehmeti #PërjetMeTyPartizan🔴 21/05/2022 FK PARTIZANI-KS KASTRIOTI 🗓️SEZONI 2021 – 2022 | JAVA 35 ▶️FK PARTIZANI 4 – 0 KS KASTRIOTI ⚽Shënues: H. Marku 48′, Skuka 57′ Cara 78′, Maguette 84′ 📝Formacioni: A. Hoxha (kap), Sota, Belica, Hadroj, A. Marku, H. Marku, Matondo, Rrapaj, Zhunior, Mala, Skuka U aktivizuan: Cara, Maguette, Murataj, G. Lika Trainer. Dritan Mehmeti #PërjetMeTyPartizan🔴 14/05/2022 KF EGNATIA-FK PARTIZANI 🗓️SEZONI 2021 – 2022 | JAVA 34 ▶️KF EGNATIA 0 – 1 FK PARTIZANI ⚽Shënues: Rrapaj 45+1′ 📝Formacioni: A. Hoxha (kap), Bitri, Belica, Hadroj, Sota, H. Marku, Matondo, Rrapaj, Zhunior, Mala, Skuka U aktivizuan: Cara, Murataj Trainer. Ja situata me dëmtimet EKSKLUZIVE/ “Kampionati s’do të jetë i njëjtë”, Ahmataj: Skënderbeu vrapon shumë, por Tirana do titullin (E PLOTË) Dënimi nga FSHF-ja, sfida e sotme e Superiores do të luhet pa praninë e tifozëve Shijakasit të karikuar, Deliallisi flet për sfidën me Egnatian: Gjithçka për 3 pikë “Egnatia e ndërtuar për të qenë në krye”, Tetova: Kemi dominuar çdo ekip, por duhet kujdes kundër Erzenit SUPERIORE/ Java e 12-të ngre siparin, njihuni me sfidën e vetme të ditës së sotme EKSKLUZIVE/ Shehi “peng” i Tiranës, një italian për stolin e Partizanit “Vllaznisë i duhen riparime”, trajneri Osmani: E kishim të vështirë, Erzeni na dominoi në disa momente 3 Nëntor, 2023 “Nuk do ta pranoja kurrë Partizanin, më dhimbset Tirana”, Agustin Kola flet për Silvinjon: Në futboll nuk ka me hatër Akuza e rëndë e ish-futbollistit për Vllazninë: Po trukohen ndeshje! Mund të jenë lojtarë apo pjesëtarë të stafit Mbrojtja në “shënjestër”, trajneri Gvozdenoviç nuk kursen kritikat Java e 11-të e Superiores/ Notat e skuadrave, shikoni formacionin më të mirë dhe më të dobët Mehmeti “fërkon duart”, një titullar i rëndësishëm jep shpresa për në Kukës Statistikat para duelit me Skënderbeun, ja sa pikë më pak se vjet ka Tirana EKSKLUZIVE/ “Maldini idhulli im”, Fangaj: Preka topin, nuk i kuptoj pretendimet e Kukësit. Vllaznia Shkodër vs Partizani Tirana live stream and lineups Watch Vllaznia Shkodër vs Partizani Tirana live stream, match start at 14:45 on Apr 23, 2022 in Albania and standing, H2H, timeline, stats and lineups. Partizani - Vllaznia, 15.03.2023 - H2H stats, results, odds Albanian Cup 2022/2023 · FK Partizani Tirana · Partizani · 15.03.2023 - 17:00. 1:0. (1:0, 0:0) · K.F. Vllaznia Skadar. Vllaznia ... 2021-2022 Archives | Faqe zyrtare e FK Partizani26/05/2022 LAÇI – PARTIZANI 🗓️SEZONI 2021 – 2022 | JAVA 36 ▶️KF LAÇI 3 – 4 FK PARTIZANI ⚽Shënues: Zhunior 32′, Murataj 44′, Rrapaj 60′, Kote 94′ 📝Formacioni: A. Teqja, Belica (kap), Sota, A. Marku, Hadroj, Maguette, H. Marku, Rrapaj, Zhunior, Mala, Skuka U aktivizuan: Murataj, Kote, Dragaj, Hodo, Buxhelaj Trainer. Marku, Matondo, Rrapaj, Zhunior, Kallaku, Cara, Skuka U aktivizuan: H. Marku, Sota, Maguette Trainer. Dritan Mehmeti #PërjetMeTyPartizan🔴 23/04/2022 KF VLLAZNIA – FK PARTIZANI 🗓️SEZONI 2021 – 2022 | JAVA 30 ▶️KF VLLAZNIA 0 – 0 FK PARTIZANI 📝Formacioni: A. Marku Mala, Matondo, Rrapaj, Zhunior, Murataj, Skuka U aktivizuan: Cara, Kallaku Trainer. Dritan Mehmeti #PërjetMeTyPartizan🔴 17/04/2022 FK PARTIZANI-KF SKËNDERBEU 🗓️SEZONI 2021 – 2022 | JAVA 29 ▶️FK PARTIZANI 0 – 0 KF SKËNDERBEU 📝Formacioni: A. Marku Mala, Matondo, Rrapaj, Zhunior, Cara, Skuka U aktivizuan: Liço, Murataj, Mirosavljev Trainer Dritan Mehmeti #PërjetMeTyPartizan🔴 13/04/2022 KF VLLAZNIA-FK PARTIZANI 🏆KUPA E SHQIPËRISË |TURI 1/2 ➡️KF VLLAZNIA 1 – 1 FK PARTIZANI ⚽Shënues. Njihuni me formacionin e mundshëm të Partizanit Probleme për Vllazninë para ndeshjes me Partizanin, shqetësojnë dy titullarët Laçi kërkon “melhemin”, Josa nuk bën ndryshime për duelin me Teutën Partizani, rokada e balancave / Nga Hadroj te Mba e Da Silva, beniaminët e vjetshëm nuk janë më të pazëvendësueshëm Teuta përballë “makthit” kurbinas, Martini plot dilema prej dëmtimeve Formacioni i mundshëm/ Dinamo me ekipin fitues, dilema vetëm në mesfushë “Të reagojmë me Tiranën”, Gvozdenoviç i shqetësuar nga rezultatet e fundit: Përgjegjësia është e gjithë skuadrës “Nuk po i kuptoj më arbitrat”, Nica para sfidës me Dinamon: Merak vetëm fushën, luajmë për tri pikë SUPERIORE/ “Final 4” dhe mbijetesë, gjashtë skuadra zbresin në fushë për çdo objektiv. Vllaznia - Partizani Live - Abissnet Superiore: Football KF Tirana. 3. 2. Laçi. Related matches. Follow the Abissnet Superiore live Football match between Vllaznia and Partizani with TNT Sports. The match starts at 16 ... Dritan Mehmeti #PërjetMeTyPartizan🔴 07/05/2022 FK PARTIZANI-FK TIRANA 🗓️SEZONI 2021 – 2022 | JAVA 33 ▶️FK PARTIZANI 1 – 2 KF TIRANA ⚽Shënues: Skuka 20′ 📝Formacioni: A. Hoxha (kap), Bitri, Belica, Hadroj, A. Marku, Matondo, Rrapaj, Zhunior, Mala, Cara, Skuka U aktivizuan: H. Marku, Kallaku Trainer. 2022–23 Kategoria Superiore 2022–23 Kategoria Superiore ; 19 August 2022 – 29 May 2023 · Partizani 17th title · Bylis · Kastrioti · Partizani · Tirana · Egnatia · Vllaznia. Njihuni me sfidat e sotme VIDEO/ Një gol, një i kuq, VAR dhe polemika në fund. Egnatia mposht Erzenin dhe vazhdon marshimin në krye Vetëm 1 fitore në 5 ndeshje, Vllaznia ka probleme… jashtë fushe 4 Nëntor, 2023 “Nuk do të bëj eksperimente”, Ahmataj para ndeshjes ndaj Skënderbeut: Kemi forcat për ta përballuar edhe me mungesa HISTORI KRITIKE/ Padrejtësitë e mëdha të kampionateve të Shqipërisë (*…Që të mos lindin të tjera) Humbi ndjenjat në stadium, drejtuesit e Skënderbeut i shkojnë në shtëpi tifozit korçar dhe i dhurojnë… Verlindorët e shpallën “non grata”, reagimi i delegatit Petrit Brahja: E vërteta në ndeshjen Kukësi-Erzeni “Kemi gabuar një episod në 100 e ca minuta”, Deliallisi i zhgënjyer: Pa një sulmues përpara, do t’i kemi këto vështirësi “Ia dolëm me durim, duhet të kishim më shumë uri”, Tetova pas fitores: Duamena nuk është në formën e duhur Mehmeti: Dinamos nuk i shkojnë justifikimet, në Kukës arrijmë objektivin dhe konfirmojmë rritjen “Goli është për sulmuesin, kam shumë për të dhënë”, Zabërgja: Ja arsyet e ngërçit të Dinamos Situata e Kukësit para Dinamos/ Dëmtime në masë, priten 4 mungesa te skuadra e Nicës Latifi humb edhe Kukësin, gjendje lufte te bardheblutë para ndeshjeve të radhës. Abissnet SuperioreVIDEO/ Luftë, raste dhe emocione deri në sekondën e fundit. Skënderbeu dhe Tirana e mbyllin në barazim 6 Nëntor, 2023 VIDEO/ Gola në minutat shtesë të të dyja pjesëve, Teuta dhe Laçi ndajnë pikët në një barazim drithërues në “Niko Dovana” 5 Nëntor, 2023 VIDEO/ Kukësi dhe Dinamo nuk i prishin punë njëra-tjetrës, të dy palët i kënaq një barazim EKSKLUZIVE/ Skandal në Korçë, sulmohet me gurë autobusi i lojtarëve të Tiranës pas ndeshjes Duelet e ditës së diel u mbyllën në barazim, ja si ndryshon renditja në Superiore Shpëtoi Laçin nga humbja me Teutën, Myrta: I lumtur për golin e shënuar, ja kujt ia dedikoj “E dyta radhazi që e pësojmë në shtesë”, trajneri Martini nuk fshihet: Dua vendin e katërt, as nuk e mendoj mbijetesën Trajneri Gvozdenoviç: Rezultati nuk është i drejtë, pika ndaj Tiranës nuk e kënaq Skënderbeun “Në fund u treguam të brishtë”, Ahmataj pas barazimit me Skënderbeun: I kënaqur nga ndeshja e sotme Trajneri i Laçit, Josa: Më kënaq kompensimi i pikës, atë që lamë me Partizanin e morëm në Durrës “Fitoret e Egnatias na motivojnë”, Arbër Abilaliaj tregon pse Partizani vuan deri në fund dhe kur do të vijë trajneri i ri VIDEO/ Çudira shqiptare në Korçë, kabinës së VAR-it i vendosin sipër një… prezervativ Sulmuesi i Dinamos, Zabërgja: I mërzitur nga goli i anuluar, e dominuam Kukësin në çdo aspekt “Zëvendësuesit nuk sakrifikojnë, kjo është pikëpyetje e madhe”, Nica: Ja arsyet pse nuk ia doli Kukësi ndaj Dinamos “Skuadra ka filluar të më ndjekë”, Mehmeti pas barazimit të Dinamos: Jam më shumë i kënaqur për lojën Stoli i Partizanit shënon 5 gola, Atanaskoski nuk ndalet Pushim para Vllaznisë, halli i vetëm dëmtimet. Teuta Durrës Partizani Tirana 2022 28 tetor 2023 Sot 3 orë m 28 tet 2023 — Vllaznia Partizani Tirana dr 1 ditë më parë — ) Teuta Durrës Tirana (LIVE SPORT) Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrej 3 sht 2023 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

• Instagram
  • Facebook
bottom of page